Διδακτική Λατινικών στη Β' & Γ' Λυκείου: Ασύγχρονο Σεμινάριο (ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

Σε ποιους απευθύνεται

Το online σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • φιλολόγους που διδάσκουν ενεργά το μάθημα των Λατινικών στη Β’ ή/και στη Γ’ Λυκείου
  • φοιτητές/ τριες καθηγητικών σχολών που επιθυμούν να επιμορφωθούν στον τρόπο διδακτικής των Λατινικών σε σχολικό και φροντιστηριακό επίπεδο

Τρόπος Παρακολούθησης

Το σεμινάριο προσφέρεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Μπορείς να το παρακολουθήσεις ασύγχρονα στον δικό σου χώρο και χρόνο! Aποτελεί τη βιντεοσκόπηση του διαδικτυακού σεμιναρίου που διεξήχθη live. Παράλληλα, το σεμινάριο είναι συμβατό με όλες τις συσκευές (Η/Υ, κινητό, tablet). Επομένως, μπορείς να το παρακολουθήσεις από οποιαδήποτε συσκευή. Μετά την απόκτηση του online ασύγχρονου σεμιναρίου θα έχεις πρόσβαση σε αυτό για 3 εβδομάδες με σκοπό να έχεις άνεση χρόνου να δεις το βίντεο!

Μετά την παρακολούθηση του Online Σεμιναρίου θα είσαι σε θέση να:

  • προετοιμαστείς κατάλληλα για τη διδασκαλία του μαθήματος των Λατινικών στη Β’ και Γ’ Λυκείου
  • δημιουργείς ασκήσεις για τα Λατινικά σύμφωνα με τον τρόπο αξιολόγησης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
  • νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη διδασκαλία του μαθήματος των Λατινικών στη Β’ και Γ’ Λυκείου 
  • βελτιώσεις την ποιότητα του μαθήματός σου κατά τη διδασκαλία των Λατινικών στη Β’ και Γ’ Λυκείου
  • αξιοποιείς tips για τη βελτίωση της διδασκαλίας του μαθήματος των Λατινικών στη Β’ και Γ’ Λυκείου 

Σχόλια επιμορφούμενων

Λίγα λόγια για τον Εισηγητή

Ο Μιχάλης Μπικάκης είναι απόφοιτος των τμημάτων Φιλολογίας και Φιλοσοφίας Παιδαγωγικών Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στις κατευθύνσεις Κλασσικής Φιλολογίας και Παιδαγωγικής αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με διάκριση (άριστα) στις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμενος με την προετοιμασία υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις και την παραγωγή του αντίστοιχου εκπαιδευτικού υλικού. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων για τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά σε Γυμνάσιο και Λύκειο, ενώ συγγράμματά του έχουν περιληφθεί και στον Εύδοξο. Έχει συνεργαστεί με τις Εκδόσεις Λιβάνη, Ζήτη και Πατάκη, ενώ έχει διατελέσει κριτής και σε επιστημονικά συνέδρια για την Εκπαίδευση. Αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας των Εκδόσεων Πατάκη για τα Λατινικά από τις οποίες έχουν κυκλοφορήσει βιβλία για το μάθημα των Λατινικών στην Β’ Λυκείου και στη Γ’ Λυκείου.

Λίγα λόγια για τη Συντονίστρια

Η Ευαγγελία Χίντζιου είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος M.Ed στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού της πραγματοποίησε διπλωματική εργασία η οποία αφορούσε το μοντέλο της ανεστραμμένης τάξης/ flipped classroom, ενώ εξειδικεύτηκε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και στη χρήση εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Είναι Founder & CEO της ιστοσελίδας e-philologist.gr. Δραστηριοποιείται ενεργά στο YouTube μέσω του καναλιού "E-philologist" στο οποίο έχει αναρτήσει πλήθος εκπαιδευτικών βίντεο με βασική θεματική τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Το εγχείρημα αυτό είχε ευρεία αποδοχή από την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που σχετίζονται με τις Τ.Π.Ε. και κατέχει τον τίτλο του "Edpuzzle Coach" και του "Microsoft Educator".

Κόστος

40 €

Πληρωμή με Κάρτα, PayPal ή Κατάθεση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το online σεμινάριο στείλε μας mail στο

info@e-philologist.gr