Πανελλαδικές 2024: Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Πανελλαδικές 2024 Υποβολή Μηχανογραφικού

Ξεκινάει αύριο η υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) 2024 και  Παράλληλου Μηχανογραφικού (Π.Μ.Δ) 2024 .Η προθεσμία είναι από την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 και λήγει την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 στις 24:00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ..

Όσοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν password, μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους, είτε τις προγραμματισμένες ημέρες εφημερίας είτε τις δύο (2) επιπλέον ημέρες που θα λειτουργήσουν τα Λύκεια εντός Ιουλίου. Όσοι υποψήφιοι δεν θυμούνται το password που ήδη είχαν αποκτήσει στο σχολείο τους, μπορούν είτε να απευθύνονται στο Λύκειο, είτε εναλλακτικά και εφόσον είχαν δηλώσει προσωπικό mail (κατά την απόκτηση του password), να ορίσουν νέο password μέσα από την εφαρμογή του Μ.Δ. με την επιλογή «Ξέχασα τον Κωδικό Ασφαλείας», χωρίς να μεταβούν στη σχολική μονάδα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Picture of ephilologist

ephilologist